Οι ιδιόκτητες επισκευαστικές μονάδες που διαθέτει η Ergotrak σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, προσφέρουν ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για όλα τα προϊόντα που διανέμονται.

BTPC technician1 lprΤο άρτια εκπαιδευμένο, από τους Οίκους κατασκευής, τεχνικό προσωπικό παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ώστε να είναι εφικτή η αποτελεσματικότερη υποστήριξη των θεμάτων που δύναται να προκύψουν. Τα ιδιόκτητα κινητά συνεργεία της Ergotrak μπορούν να βρεθούν δίπλα στον επαγγελματία ανά πάσα στιγμή.
Το Κέντρο διανομής ανταλλακτικών της Ergotrak διαθέτει απόθεμα γνησίων ανταλλακτικών υψηλής διαθεσιμότητας και μοντέρνα συστήματα αποθήκευσης και διανομής. Αυτό σε συνδυασμό με τις περιφερειακές αποθήκες ανταλλακτικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προεξοφλούν γρήγορους χρόνους εξυπηρέτησης.

Στόχος της ERGOTRAK είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη στο συντομότερο δυνατό χρόνο, ώστε να μειώνεται στο ελάχιστο το διάστημα αποκατάστασης του οχήματος ή μηχανήματος.
Στην ERGOTRAK κατανοούμε και σεβόμαστε την απαίτηση κάθε επαγγελματία για ιδανικές επιδόσεις, ασφάλεια και τέλεια απόδοση της επένδυσής του.

showDocument

Slider

Επικοινωνία

Θέση Πάτημα,
196 00 Μάνδρα Αττικής
Τηλ: 210 62 93 400
            210 62 93 412
Fax: 210 62 01 845
Fax Αντ/κών: 210 6293450

Ανταλλακτικά

Ενημερωθείτε για τις προσφορές ανταλλακτικών και αναλωσίμων, όλων των συνεργαζόμενων με την Ergotrak οίκων.