Εταιρικά Νέα

Η ERGOTRAK, επίσημος διανομέας των Η/Ζ και των κινητήρων θαλάσσης επαγγελματικής χρήσης Cummins για την Ελλάδα, διοργάνωσε, με την υποστήριξη του Οίκου, ημερίδα συνεργατών στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στη Μαγούλα στις 25 Μαΐου 2015.

DSC 0318 Αντιγραφή

Στην ημερίδα προσκλήθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους συνεργάτες της Εταιρείας από το χώρο των τεχνικών και μελετητικών γραφείων, των εγκαταστατών καθώς και των συντηρητών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, από εταιρείες μεταπώλησης αλλά και μεγάλοι πελάτες - τελικοί καταναλωτές.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση του Ομίλου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, της ERGOTRAK επιτυχημένων projects που έχουν υλοποιηθεί καθώς και των μελλοντικών σχεδίων από τον Διευθυντή του Κλάδου Cummins της ERGOTRAK. Στη συνέχεια εκπρόσωπος της Cummins Power Generation, του τμήματος του Οίκου το οποίο έχει την ευθύνη της εμπορικής προώθησης των Η/Ζ, έκανε αναλυτική παρουσίαση της γκάμας των προϊόντων και των μελλοντικών σχεδίων επέκτασής της.

DSC 0326 Αντιγραφή

Σε ειδικά διαμορφωμένο όχημα, το οποίο συμμετείχε σε road show της Cummins ανά την Ευρώπη και βρέθηκε στις εγκαταστάσεις μας με την ευκαιρία της εκδήλωσης, υπήρχαν Η/Ζ ηχομονωμένα καθώς και επιμέρους εξαρτήματά τους (πίνακες ελέγχου κλπ.), δίνοντας στους προσκεκλημένους της εκδήλωσης τη δυνατότητα να διαπιστώσουν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την τεχνολογία αιχμής των προϊόντων της Cummins.

P5250019 Αντιγραφή

Παράλληλα με τη θεματολογία της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να δουν 3 Η/Ζ ισχύος 1 MW έκαστο, προοριζόμενα για ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς, τα οποία βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις της ERGOTRAK για να εκτελεστούν εργασίες προετοιμασίας της παράδοσής τους.
Με το τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν των προσκεκλημένων.
Η εκδήλωση, με την ίδια θεματολογία, επαναλήφθηκε δύο ημέρες αργότερα στην Κρήτη, όπου επίσης βρισκόταν το όχημα του ευρωπαϊκού road show της Cummins, για τους συνεργάτες και πελάτες του νησιού.

P5270051 Αντιγραφή

Slider

Επικοινωνία

Θέση Πάτημα,
196 00 Μάνδρα Αττικής
Τηλ: 210 62 93 400
            210 62 93 412
Fax: 210 62 01 845
Fax Αντ/κών: 210 6293450

Ανταλλακτικά

Ενημερωθείτε για τις προσφορές ανταλλακτικών και αναλωσίμων, όλων των συνεργαζόμενων με την Ergotrak οίκων.