Εταιρικά Νέα

Το Μεσογειακό Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στο Λουτράκι είναι το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα.

Σχεδιασμένο και δημιουργημένο ως ιατρική μονάδα αιχμής η οποία διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και πλεονεκτήματα τουρισμού πολυτελείας, το Κέντρο ωφελείται από τη γραφική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Οι εγκαταστάσεις του στέκονται ανάμεσα σε 40.000 m² φυσικής ομορφιάς, πάνω από τον Κορινθιακό κόλπο, και κάτω από τα Γεράνεια Όρη. Το ίδιο το κτίριο αποκατάστασης είναι εντυπωσιακό με τα 6.700 m² του, έχοντας αρκετό χώρο για 100 κρεβάτια συμπεριλαμβανομένων 4 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Το Κέντρο διαθέτει επίσης γυμναστήριο και εκτεταμένες περιοχές υπηρεσιών για φροντίδα ασθενών και αναψυχή.

Οι οκτώ μονάδες θεραπείας του Κέντρου, οι οποίες διαθέτουν φυσιοθεραπείες, θεραπείες ύδατος σε πισίνα, και επαγγελματικές μονάδες χρειάζονται παροχή ηλεκτρικής ενέργειας έκτακτης ανάγκης προκειμένου να διασφαλιστεί η συνεχής λειτουργία τους σε περίπτωση βλάβης του δικτύου. Έτσι το Κέντρο εξέτασε λύσεις έκτακτης ανάγκης από αρκετούς πιθανούς προμηθευτές. Τελικά, η προσεκτικά σχεδιασμένη και δομημένη πρόταση από την Ergotrak- επίσημο διανομέα της Cummins Power Generation- υπερίσχυσε έναντι σκληρού ανταγωνισμού.

Ένας αριθμός παραγόντων ενίσχυσε την επιλογή της Cummins Power Generation ως λύσης από το Κέντρο. Η ισχυρή φήμη της μάρκας Cummins ήταν ενδεικτική, αλλά ακόμη πιο σημαντικό ήταν το μήνυμα The Power of OneTM (η Δύναμη του Ενός), η μοναδική ικανότητα να διανέμουν την απαιτούμενη τεχνολογία, τα μέρη, τα ανταλλακτικά, την συντήρηση και υποστήριξη μέσω ενός μοναδικού παγκόσμιου ολοκληρωμένου δικτύου.

Η ποιότητα, ο χρόνος παράδοσης καθώς και η υποστήριξη πριν την πώληση ήταν επιπλέον σημαντικοί λόγοι που βοήθησαν την Cummins Power Generation και την Ergotrak να προπορευτούν των ανταγωνιστικών και φθηνότερων προσφορών. Ο Μηχανικός Πωλήσεων της Ergotrak αναφέρει: «Κατανοήσαμε την εργασία στο σύνολό της γρήγορα, και επικοινωνήσαμε απευθείας με τον τεχνικό διευθυντή του κέντρου. Τον υποστηρίξαμε αρκετά σε θέματα εγκατάστασης και μεγέθους του Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους». «Το αποτέλεσμα ήταν να χτίσουμε μια δυνατή και υγιή σχέση».

H Ergotrak επέβλεψε την προμήθεια και τοποθέτηση ενός ηχομονωμένου ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους C550D5 με κινητήρα QSX15, και έφερε το έργο εις πέρας με την επιτυχή εκκίνηση της γεννήτριας. Το ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος παρέχει πλέον την δυνατότητα παροχής ισχύος έκτακτης ανάγκης στα ζωτικά συστήματα του Κέντρου όπως στους διακομιστές (servers), τα συστήματα αδιάλειπτης παροχής ρεύματος (UPS), το σύστημα ψύξης, τις αντλίες νερού και το φωτισμό.

Το Μεσογειακό Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, μια πρωτοπόρος εγκατάσταση ιατρικών υπηρεσιών, είναι το πρώτο του είδους του στην Ελλάδα. Επιπλέον, έχει βλέψεις να γίνει ο βασικός παίκτης στο τομέα ιδιωτικής υγείας και αποκατάστασης, προάγοντας το Λουτράκι σε κέντρο ιατρικού τουρισμού. Έχοντας ευρείς και μοντέρνες εγκαταστάσεις, σε όμορφο περιβάλλον και με ένα ενεργό σύστημα παροχής ισχύος σε έκτακτη ανάγκη από την Cummins Power Generation, έχει κάθε πιθανότητα επιτυχίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συστήματα προστασίας ζωτικής ισχύος ή άλλες λύσεις ενέργειας, επικοινωνήστε με τους κατά τόπους διανομείς ή επισκεφτείτε τη σελίδα www.power.cummins.com

Slider

Επικοινωνία

Θέση Πάτημα,
196 00 Μάνδρα Αττικής
Τηλ: 210 62 93 400
            210 62 93 412
Fax: 210 62 01 845
Fax Αντ/κών: 210 6293450

Ανταλλακτικά

Ενημερωθείτε για τις προσφορές ανταλλακτικών και αναλωσίμων, όλων των συνεργαζόμενων με την Ergotrak οίκων.