Εταιρικά Νέα

Η Ergotrak, ως επίσημος διανομέας της Cummins Power Generation στην Ελλάδα, εγκατέστησε μια εφεδρική λύση για το κέντρο νέων δεδομένων, που έχει στην κατοχή της και διοικεί ο πάροχος δικτύου κινητής τηλεφωνίας και υπηρεσιών διαδικτύου, Cosmote.

Το βασικό κέντρο δεδομένων της Cosmote στην Αθήνα είναι το μεγαλύτερο και απαιτεί εφεδρική ισχύ αυτόματης εκκίνησης προκειμένου να προστατέψει τους διακομιστές, το σύστημα UPS, το σύστημα ψύξης και τον εξοπλισμό του δικτύου.

Η λύση που έδωσε η Ergotrak περιλαμβάνει δύο ζεύγη της Cummins Power Generation τύπου C1675 D5A με μηχανές Cummins KTA50GS8. Τα ζεύγη είναι προγραμματισμένα να ξεκινούν αυτόματα σε περίπτωση βλάβης του δικτύου, διασφαλίζοντας τη αδιάκοπη λειτουργία του κέντρου δεδομένων. Το σύστημα έχει επιπλέον σχεδιαστεί έτσι ώστε κάθε ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εφεδρικό για το άλλο στην απίθανη περίπτωση αποτυχίας εκκίνησης.
H Ergotrak ήταν υπεύθυνη για το έργο στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, των σιγαστήρων εξάτμισης, των σωληνώσεων, των αεραγωγών και των ανεμιστήρων. Τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη εγκαταστάθηκαν σε ειδική ρυμουλκούμενη πλατφόρμα και δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στα επίπεδα θορύβου. Η Ergotrak τοποθέτησε σύστημα ηχομόνωσης στις πλευρές της αναρρόφησης και της κατάθλιψης αέρα στο μηχανοστάσιο της ηλεκτρογεννήτριας έτσι ώστε να πιάσει 60dba στο 1 μέτρο έξω από το κτίριο.
Το παγκόσμιο προφίλ της Cummins Power Generation, σε συνδυασμό με την άριστη φήμη της Ergotrak στην Ελληνική αγορά, βοήθησαν ώστε να διασφαλιστεί η σύναψη συμβολαίου. Ο ισχυρότερος ανταγωνισμός προήλθε από ανταγωνιστή που ήδη είχε τοποθετήσει ένα ζεύγος 1000 kVA στην ίδια τοποθεσία.

Slider

Επικοινωνία

Θέση Πάτημα,
196 00 Μάνδρα Αττικής
Τηλ: 210 62 93 400
            210 62 93 412
Fax: 210 62 01 845
Fax Αντ/κών: 210 6293450

Ανταλλακτικά

Ενημερωθείτε για τις προσφορές ανταλλακτικών και αναλωσίμων, όλων των συνεργαζόμενων με την Ergotrak οίκων.