Είμαστε η ERGOTRAK (ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε.Ε.). Αντιπροσωπεύουμε, εισάγουμε, διανέμουμε και υποστηρίζουμε μετά την πώληση, υψηλής ποιότητας οχήματα & μηχανήματα στην Ελληνική Αγορά. Η εταιρία, είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα των κατασκευαστικών οίκων Cummins (κινητήρες diesel ξηράς-θαλάσσης και ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη), DAF (βαρέα φορτηγά και τράκτορες), TEMSA (λεωφορεία), FORD TRUCKS (βαρέα φορτηγά και τράκτορες), και Linde (ανυψωτικά και μηχανήματα διακίνησης φορτίων). Επιπλέον, η Ergotrak προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού, καθώς και πλήρη συμβόλαια συντήρησης για όλα τα προϊόντα που διαχειρίζεται.

Τα γραφεία της εταιρίας και οι κεντρικές εγκαταστάσεις διανομής οχημάτων, μηχανημάτων και ανταλλακτικών, όπως επίσης και τα εξειδικευμένα συνεργεία συντήρησης και επισκευών, βρίσκονται στη Μαγούλα Αττικής. Παράλληλα, η Ergotrak διαθέτει ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, με κάθετη οργάνωση για όλα τα προϊόντα της. Επίσης, για την υποστήριξη των προϊόντων της, χρησιμοποιεί δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών σε στρατηγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτοντας υπηρεσίες 24-ωρης τεχνικής υποστήριξης και κινητών συνεργείων εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των συνεργατών της «παντού και πάντα».

Η εταιρία εφαρμόζει νέες μεθόδους marketing και διαχείρισης πελατών, διερευνά τις ανάγκες των πελατών της, παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές πριν την πώληση και αξιόπιστη υποστήριξη μετά την πώληση, μέσω διαθεσιμότητας ανταλλακτικών, ποιοτικού service και άλλων υπηρεσιών. Έτσι, διασφαλίζει τη βέλτιστη χρησιμοποίηση των προϊόντων που διανέμει και την υψηλότερη απόδοση στην επένδυση των πελατών της.

Slider

Επικοινωνία

Θέση Πάτημα,
196 00 Μάνδρα Αττικής
Τηλ: 210 62 93 400
            210 62 93 412
Fax: 210 62 01 845
Fax Αντ/κών: 210 6293450

Ανταλλακτικά

Ενημερωθείτε για τις προσφορές ανταλλακτικών και αναλωσίμων, όλων των συνεργαζόμενων με την Ergotrak οίκων.